Kompetencer

Byggeri til erhverv

Hos IDEBYG er vi eksperter i erhvervsbyggeri.

Vores team af faglige rådgivere er behjælpelige med alt fra valg af byggematerialer, projektstyring og kvalitetssikring af det færdige byggeri.

Vores håndværkere er effektive, detaljeorienteret og pålidelige. De gør hver dag deres yderste for at sikre et byggeprojekt, som løber helt efter planen.

Med IDEBYG er I derfor i trygge hænder fra første skitse til sidste skrue.

Offentligt byggeri

IDEBYG sikrer succes med offentligt byggeri og renovering.

Vi har mange års erfaring med byggeri og renovering af skoler, institutioner og administrationsbygninger.

Vores medarbejdere gør sig altid umage med hver enkelt del af byggeriet. Således kan vi tilbyde et kvalitetssikret byggeri, som er i synergi med bybilledet og giver en god oplevelse for borgerne.

Vores fokus er helt naturligt på bæredygtighed, arbejdsmiljø og energioptimering.

Totalentreprise

Vores medarbejdere er kompetente og stabile. Det gør, at vi kan være en fleksibel samarbejdspartner. Vi indgår helt naturligt i samarbejdet på byggepladsen, og vi leverer altid et højt serviceniveau.

Med IDEBYG som totalentreprenør varetager vi alle planlægnings- og styringsopgaver lige fra projektering, kontakt til myndigheder samt projekt- og byggeledelse undervejs i alle faser af dit byggeprojekt. Vi forestår naturligvis også udvælgelse af faglige rådgivere og underentreprenører, og vi sikrer, at de kan leverer dét, du som bygherre har behov for.

Privat byggeri

Hos IDEBYG tilbyder vi byggeri til private.

Vi er den ideelle samarbejdspartner, når dit hus skal have et nyt tag, når du ønsker at pudse facaden op, eller når du skal have malet din tilbygning.

Vi har naturligvis faglige rådgivere til rådighed ifm. større byggeprojekter. Ved større byggerier, der omfatter både tømrer- og murerarbejde, dækker vi gerne hele opgaven, så du undgår forsinkelser.

Vi stiller naturligvis en fast kontaktperson til rådighed, så du altid kan få en status på dit byggeprojekt.

IDEBYG – Medlem af DI Byg Garanti.

Vores fagområder:

  • Tømrer
  • Snedker
  • Murer
  • Maler
  • Jord og beton
  • Renovering
  • Tilbygning
  • Nybyggeri
  • Stillads og byggeplads

Forsikringsskade

Har du haft vandskade, oversvømmelse eller indbrud? IDEBYG varetager alle forsikringsopgaver, og vi sikrer et arbejde af høj kvalitet.

IDEBYG er certificeret håndværkstaksator. Det betyder, at vi kan vurdere om din skade er dækket af din forsikring og udbedre skaden efterfølgende.

Vi er naturligvis også behjælpelige med det fornødne papirarbejde, og vi sikrer at din sag kører gnidningsfrit.

Stillads på byggepladsen

Vi har fokus på kvalitet og sikkerhed hver gang vi udlejer et stillads. Vi sætter os ind i projekttypen, og vi sørger for opmåling, levering og montering af stilladset. Sådan kan vi sikre et højt niveau af sikkerhed, og at stilladset lever op til jeres behov.

IDEBYG har facadestilladser, murerstilladser og rullestilladser til udlejning. Vi monterer også gerne trappetårn og rækværk til stilladset. 

Grønt byggeri

Byggeindustrien er en gigantisk byrde for klimaet. Derfor har IDEBYG taget stilling og kickstartet konceptet Grønt byggeri.

Grønt byggeri har til formål at mindske det klimaaftryk, som byggeri afleder. Det gør vi ved at arbejde fokuseret med at mindske vores energi- og ressourceforbrug.

Helt konkret bestræber vi os på at mindske CO2-udledning fra byggematerialer og at gøre genanvendelse af materialer til en høj prioritet på dagsordenen.

Vi arbejder naturligvis løbende på hele tiden at udvide vores tiltag.

Vi gør os umage fra første skitse til sidste skrue. Derfor gør vi os også umage i forhold til medarbejdertrivsel, i relationer til samarbejdspartnere og med kundeservice.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.