Dit byggeprojekt er ikke bare et byggeprojekt. Vi er idebyggere. Derfor gør vi os umage fra første skitse til sidste skrue.

Vi tager hånd om hele byggeprojektet

Vores virksomhed huser 90 medarbejdere, og til sammen har de mere end 100 års erfaring med håndværk. Det gør, at vi kan tilbyde tømrer- og snedkerarbejde, murerarbejde, malerarbejde, jord og betonarbejde samt varetage hovedentreprise i følge med større byggerier.

Vi sikrer et gnidningsfrit projektforløb. Med vores mange medarbejdere og deres alsidige kompetencer, kan vi sikre, at byggeriet forløber som planlagt og ikke forsinkes af tredjeparter.

Renovering eller nybyg

  IDEBYG er det oplagte valg, når du skal renovere. Vi udfører snedker- og tømrerarbejde, og vi gør os umage med enhver detalje. Vi har også et tæt samarbejde med AUBO Nykøbing Falster. AUBO tilbyder professionel og kvalitetsbevidst rådgivning omkring køb og kreativ indretning af dit nye køkken, bad, bryggers og garderobe.  Find inspiration hos AUBO Nykøbing F. 

IDEBYG arbejder med FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling

  Vores idebyggere er innovative. Derfor har vi introduceret konceptet Grønt byggeri. Grønt byggeri har til formål at mindske det klimaaftryk som byggeri afleder. Det gør vi ved at arbejde fokuseret med at mindske vores energi- og ressourceforbrug.

IDEBYG har holdånd

  Hos IDEBYG er vi NFH VIP Partnere. Vi støtter op om Nykøbing F. Håndboldklub, og det har vi gjort med stolthed i flere sæsoner. I 2021 er vi blevet personlig sponsor for håndboldsspilleren Cecilie Greve, som er NFHs målmand. Derfor kan du opleve at vores logo vises, når Cecilie redder endnu en af modstanderens bolde.  Udover Nykøbing F. Håndbold støtter vi også: Nykøbing FC, FC Falster, Nørre Alslev Boldklub og Trailstar Falster.

Vi gør os umage fra første skitse til sidste skrue. Derfor gør vi os også umage i forhold til medarbejdertrivsel, i relationer til samarbejdspartnere og med kundeservice.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.