Lej et stillads.
Vi sørger for opmåling,
levering og montering.

Vi har fokus på kvalitet og sikkerhed hver gang vi udlejer et stillads. Vi sætter os ind i projekttypen, vi sørger for opmåling, vi leverer og vi monterer stilladset. Sådan kan vi sikre et højt niveau af sikkerhed, og at stilladset lever op til jeres behov.

Vi dækker hele Lolland Falster og Sydsjælland

Vi udlejer og monterer stilladser på hele Lolland-Falster og Sydsjælland. Vi tilbyder alt fra lette facadestilladser til kraftige murerstilladser og specialløsninger. Vi tilbyder også et bredt sortiment af tilbehør som rækværk, sikkerhedsnet, faldsikringer, facadenet og plastinddækning, el-hejs og skaktrør og teltoverdækning.

Facade-stilladser

Har du behov for et let og fleksibelt stillads, uden behov for stor vægtbelastning, anbefaler vi et facadestillads. Facadestilladser er oftest anvendt til renoverings -, om- og tilbygningsarbejde samt nybygning. Det kan derfor nemt benyttes, hvis du skal udføre tagrenovering, malerarbejde og lettere vinduesarbejde.

Du behøver naturligvis ikke at bekymre dig om opmåling, levering og montering. Vi sørger for at stilladset står klar til brug. Der kan naturligvis nemt monteres facadenet og plastinddækning, el-hejs og skaktrør, som sikrer et højt niveau af sikkerhed og en effektiv arbejdsgang.

Vi har facadestilladser i lastklasse 1-2-3, hvor den maksimale tilladte belastning på dækkene er 200 kg/m2.

Trappetårn

Jf. dansk lovgivning skal et stillads udformes med et trappetårn. Trappetårnet forbedrer sikkerheden for den enkelte medarbejder og effektiviserer arbejdsgangen.

Vi monterer naturligvis trappetårne i alle størrelsesordner, og vi sikrer at trappetårnet tilpasses stilladstypen. Når vi monterer et trappetårn, sikrer vi en let adgang i alle niveauer. Det gør arbejdsgangen bekvem og øger sikkerheden ifm. op- og nedgang fra stilladset.

Murerstillads

Vores murerstilladser er beregnet til projekter, hvor der stilles større krav til vægtbelastning og konstruktionen af stilladset. Det kraftige murerstillads anvendes primært til opgaver indenfor opmuring- og større renoveringsopgaver eller totaloverdækninger.

Murerstilladset sikrer medarbejderne en god bevægelighed og opbevaringsmuligheder ift. materialer. 

Stilladset har en maksimal belastning på 450 kg/m2, som svarer til en lastklasse 5.
Stilladset findes i mange forskellige udformninger, hvorfor opgavetypen afgør sammensætningen.

Rullestillads

Har du behov for et let og fleksibelt stillads til mindre reparationsopgaver, så anbefaler vi et rullestillads. Et rullestillads er produceret i aluminium, og det kan anvendes indendørs og udendørs.

Når man skal montere, ændre eller nedtage rullestilladser, som er højere end 3 meter, så må opgaven kun udføres af personer med stilladsuddannelse. Er stilladset lavere end 3 meter, kan du dog frit montere, ændre og nedtage stilladset efter behov.

Vi tilbyder derfor levering og montering af rullestilladser, men også selvafhentning.

Rækværk

Et rækværk er vigtigt for sikkerheden. Rækværket sikrer medarbejderen mod nedstyrtning. Det er derfor vigtigt, at rækværket har den nødvendige styrke, som kan hindre et eventuelt fald.

Jf. dansk lovgivning skal der monteres rækværk eller anden effektiv afspærring, når arbejdet udføres 2 meter over terræn. Rækværk kan dog også højne sikkerheden ved arbejde som udføres under 2 meters højde, hvis arbejdets karakter kan udgøre en øget risiko for fald eller nedstyrtning.

Hos IDEBYG står vi klar med råd og vejledning, så alle lovmæssige krav overholdes.

Stillads-overdækning

Med en stilladsoverdækning kan du sikre en effektiv arbejdsgang trods vind og vejr. Overdækningen kan inddække enkelte dele af arbejdet eller hele byggeriet.

Med en overdækning sikrer du ikke blot kvaliteten af arbejdet der udføres, men også at gulve og stilladser ikke bliver glatte.

En stilladsoverdækning fremmer derfor ikke kun en effektiv arbejdsgang, men højner også sikkerheden på byggepladsen.
 

Vil du vide mere?

Kontakt byggeleder Brian Larsen. Brian kan vejlede om det rette stillads i forhold til projekttypen eller fremsende et uforpligtende tilbud. Tlf. 40829603 Email: bl@idebyg.dk